Hlavní obsah

Aston Martin DBX může být přizpůsoben pro psy i pušky

Novinky, fra

I když se luxusní SUV Aston Martin DBX ukáže až na konci tohoto roku, už dnes je spousta zájemců, kteří si ho objednávají. A tak bylo třeba vytvořit speciální pakety, které by hned od začátku respektovaly jejich preference a koníčky.

Foto: Aston Martin

Aston Martin DBX už nabízí i speciální pakety pro pejsky

Článek

Paketů je hned 11 a mají za úkol přesně zacílit na zákazníka, který… Sem si doplňte prakticky cokoli, tedy až na teraristy, protože terárium vetknuté do zavazadelníku zatím Aston Martin nenabízí.

Ale jinak jsou koníčky celkem solidně pokryty. Například paket Snow nabízí střešní nosič lyží, vak na lyže, ohřívák do bot, sněhové řetězy. Pro chovatele psů je tu oddělovací clona do zavazadelníku, ochrana proti poškrábání, přenosná myčka a taška s doplňky pro psa.

Foto: Aston Martin

Ve speciální tašce je deka i misky na vodu

Nebudeme je vyjmenovávat všechny. Je tu samozřejmě paket pro ty, kteří milují jízdu terénem (ten má samozřejmě ochranu podvozku plechem), cyklisty, řidiče zaměřené na komfort nebo střelce, pro které jsou připraveny držáky na pušky. Asi nejžádanějším však nejspíš bude Touring Pack se sadou kufrů a uzamykatelnou schránkou pod sedadlem spolujezdce.

Nový Aston Martin se prodává ve dvojici, jeden bez druhého nekoupíte

AutoMoto

Oblibu si pravděpodobně získají i doplňky z katalogu širšího příslušenství, tedy zcela mimo onu jedenáctku paketů. Sem patří třeba krycí plachty na auto nebo dětské sedačky, které jsou k mání ve třech velikostech.

Aston Martin DBX coby první SUV této značky na svou kompletní premiéru ještě čeká, jako celek jsme vůz viděli zatím jen v maskovací fólii.

Foto: Aston Martin

Paket Touring má jak klasické kufry, tak i tyhle sedlové brašničky pro zadní opěrku

Foto: Aston Martin 2x

Aston Martin DBX - maskovaný prototyp

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám