Hlavní obsah

Takhle si Hymer představuje pojízdnou garsonku bez řidiče

Novinky, fra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak bude vypadat budoucnost automobilů, když už nebude zapotřebí volant? Co když už přístrojová deska a pedály budou přežitek? Hymer, známý výrobce obytných vozů, si tuhle budoucnost představuje jako multifunkční pohyblivou garsonku.

Hymer Concept GalileoVideo: Hymer

 
Článek

Nápad značky Hymer je vlastně stejný, jaký má spousta značek – univerzální „skateboardový” podvozek s elektrickým pohonem dole a na něj se následně připojí kabina, která může plnit různé funkce.

Když třeba firma vyšle kontrolu do své lokální pobočky, bude nasazena kabina s kanceláří, kde budou moct všichni pracovat i během cesty. Jenže tohle je dílo firmy Hymer, takže je pro ně samozřejmě důležité, jak budou vypadat obytné vozy.

Foto: Hymer

Luxusní obytný vůz má výhodu, že nepotřebuje volant, přístrojovku ani prostorově rozměrný motor.

Tady je situace ještě zajímavější. Obytné auto půjde využívat po celou dobu cesty. Dopřát si během jízdy sprchu nebude problém, stejně jako si lehnout do postele, sledovat televizi, připojit se k sociálním sítím…

Takové auto nemusí být jen obytným vozem na volné dny. Může být jakýmsi bytem pro ty, kteří často cestují. Nebudou tak třeba hotely či letenky. Přesuny mezi městy budou během noci a ráno se zase může pracovat.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám