Hlavní obsah

Volkswagen T-Roc kabriolet byl natočen s minimálním maskováním, premiéra se blíží

Právo, laz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Volkswagen testuje otevřenou verzi T-Roc, o které se mluví již docela dlouhou dobu. Jediný kabriolet v portfoliu volfsburgské značky tak skutečně bude na chůdách.

Foto: Marek Bednář, Novinky

Volkswagen T-Roc (ilustrační foto)

Článek

Byl tu Golf kabriolet, samostatný model Eos nebo otevřená verze Brouka. A to hned v jednom vrhu. Jenže kabriolety se dnes už tolik nenosí a hlavně jsou drahé na výrobu. Dost možná tak byly právě otevřené vozy tím prvním na mušce, co mohlo padnout nákladům za kauzu Dieselgate.

Jenže neotřesitelná popularita crossoverů naopak způsobila, že na scénu se otevřené VW vrátí, a to jako verze T-Roc. Automobiloví špioni již natáčejí poslední předprodukční prototypy, které se po silnicích prohání s minimem maskování.

Siluetou vůz připomíná poslední podobný počin, který má na svědomí Land Rover s Evoquem Convertible. Podle zákulisních spekulací bychom se netradiční novinky měli dočkat zkraje příštího roku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám