Hlavní obsah

Unikla podoba druhé generace populárního Renaultu Captur

Právo, laz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Premiéra druhé generace Renaultu Captur je za rohem a na internet pravděpodobně unikla první podoba novinky. Zvýšený sourozenec nového Clia bude na pohled výraznější a zřejmě také širší.

Foto: Renault

Renault Captur současné generace (ilustrační foto)

Článek

Poté, co Renault uvedl nové vydání už snad legendárního Clia, Captur, jeden z nejúspěšnějších modelů značky s diamantem ve znaku, se ocitl se starší technikou osamocen. Premiéra nástupce se však očekává v řádu měsíců a na světě je první neoficiální ochutnávka.

Na sociálních sítích se objevuje první snímek, a dokonce i video se strháváním plachty. Předčasná premiéra ukazuje novinku s klasickým střihem posledního designového jazyka automobilky, avšak v podstatně agresivnějších křivkách, se sportovnějším postojem.

Novinka totiž stojí na modulární platformě CMF-B, která umožňuje více si pohrát s parametry podvozku a celkovým půdorysem. Krom klasických motorizací se očekává i plug-in hybridní verze s dojezdem 50 kilometrů. Výstavní premiéru očekávejme na zářiovém autosalonu ve Frankfurtu, tu digitální tradičně o pár týdnů dříve.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám