Hlavní obsah

Autoservis přichystal majiteli luxusního audi nepěkné překvapení uvnitř nárazníku

Právo, laz

Nepěknou pomstu si údajně připravili zaměstnanci autorizovaného servisu Audi v anglickém Readingu. Po neshodách s majitelem supersportovního R8 pro něj připravili hanlivé vzkazy na vnitřní straně předního nárazníku.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Audi R8 V10 Plus (ilustrační foto)

Článek

Majitel vozu za více než pět milionů korun má právo být ostražitý a vyžadovat přístup na úrovni, ostatně jako každý zákazník. Obzvlášť pokud se mu zdá, že jeho vůz byl při opravě poškozen. Kvůli domnělému poškození nárazníku, kola a částí interiéru během záruční opravy vrátil Dan Barnet své auto do autorizovaného servisu Audi v Readingu hned třikrát.

Dvaačtyřicetiletý Barnett po osmnácti měsících potřeboval měněný nárazník sundat, aby se mohl autu věnovat sám. Jenže po odmontování se dočetl nepěkné věci. Vzkazy napsané na vnitřní straně nárazníku hovoří o jeho penisu. A rozhodně ne v lichotivých rovinách.

Podle deníku The Sun, který o případu informuje, oznámil Barnett celou věc policii. „Nejprve jsem se začal smát, protože je to docela vtipné, ale potom to spíš přešlo ve zlost a vztek. Není to levná věc,” říká majitel červené R8.

Reklama

Výběr článků

Načítám