Hlavní obsah

Vrchol nepozornosti. Řidič za sebou táhl utrženou hadici od benzinky

Načepovat benzín, vypnout pistoli, vytáhnout ji z hrdla nádrže, uložit zpátky do stojanu. Proces tak jednoduchý a tak samozřejmý, že ho zvládne každý, kdo je dost inteligentní na to, aby dokázal získat řidičské oprávnění? Očividně nikoliv.

Foto: Profimedia.cz

Řidič jel po silnici s utrženou tankovací hadicí stále v hrdle nádrže. (Ilustrační foto)

Článek

Natankovat a vrátit pistoli do stojanu zvládne snad úplně každý řidič. Výjimka ale potvrzuje pravidlo, v tomto případě řidič vozu s registrační značkou amerického státu Washington ve videu zveřejněném v minulém týdnu.

Všimněte si, že pravé zpětné zrcátko auta není rozbité, takže pokud není seřízené úplně špatně, tankovací pistole v něm musí být vidět. Řidič vozu (nebo řidička, dovnitř auta není vidět) přesto v klidu jede a není mu (jí) nic divné.

Podle popisku videa auta kolem na mercedes troubila a blikala, ale posádka na to dlouho nereagovala a pokračovala v jízdě. Až ke konci videa vidíme mercedes odbočit doleva a zastavit u krajnice. Můžeme však jen doufat, že osoba za volantem problém vyřešila.

Foto: Mercedes-Benz

Mercedes-Benz E 55 AMG gen. W211

Pozoruhodné také je, že onen stříbrný mercedes není autem pro nezkušené či nepozorné řidiče. Je to model E 55 AMG generace W211, který má pod kapotou 5,4l přeplňovaný osmiválec o 476 koních a 700 N.m. Ve své době dokázal provětrat perka i dvanáctiválcovému Ferrari 575M Maranello.

Reklama

Výběr článků

Načítám