Hlavní obsah

Škoda Kodiaq RS odkryla další detaily

Novinky, maž

Škoda odtajnila další detaily k nejvýkonnější verzi kodiaqu, provedení RS, které se ve světové premiéře představí za zhruba 14 dní na pařížském autosalonu. Kromě technických parametrů a několika detailů automobilka téměř kompletně odkryla už i vnější vzhled.

BEZ KOMENTÁŘE: Škoda Kodiaq RS odkryla další detailyVideo: Škoda Auto

 
Článek

Vnější vzhled automobilka prakticky odkryla - zbývá už jen zjistit, jak budou vypadat přední nárazníky. Jinak je to standardní kodiaq s velkými koly. Vzadu jsou dvě koncovky výfuku, odrazka se - což je pro modely RS typické - táhne přes celu zadní část. Vnější zpětná zrcátka jsou černá a nově je logo vRS v červené barvě.

Škoda nyní uvedla, že standardem budou dvacetipalcová kola, což je vůbec poprvé, kdy má „v základu” nějaká škodovka tak velká kola. Pneumatiky mají rozměr 235/40 a jde o Continentaly ContiSportContact.

Foto: Škoda Auto

Kodiaq RS dostane standardně dvacetipalcová kola

Foto: Škoda Auto

Škoda Kodiaq RS

Výhradně s dieselovým motorem

Kodiaq RS bude k mání s jediným motorem - nejsilnějším vznětovým agregátem v historii značky, a sice 2,0 BiTDI o výkonu 176 kW (239 k) a točivém momentu 500 N.m. Bude moci spolupracovat jen s dvouspojkovou převodovkou DSG a s pohonem všech kol. Automobilka již dříve uvedla, že toto provedení dostane umělý generátor zvuku.

Kodiaq RS se ve světové premiéře ukáže v úterý 2. října na autosalonu v Paříži.

Foto: Škoda Auto

Škoda Kodiaq RS

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám