Hlavní obsah

Milujete rychlé vozy? V USA vyrostou luxusní byty s výhledem na závodní okruh

U závodního okruhu Circuit of the Americas poblíž města Austin v americkém Texasu, na němž se jezdí závody Formule 1 a MotoGP, vyroste s největší pravděpodobností rezidence s luxusními byty. Milovníci rychlých aut si tak budou moci vychutnat závody z pohodlí svých domovů.

Foto: Profimedia.cz

Rezidence vyroste přímo u závodního okruhu.

Článek

Budova bude disponovat celkem 160 byty, přičemž z některých bude vidět na 18 až 20 zatáček závodního okruhu. Ten bude možné pozorovat rovněž z bazénu.

Do bytů se obyvatelé rezidence dostanou prostřednictvím výtahů umístěných v příjezdové vstupní hale. Tento systém bude podobný tomu, který se nachází v muzeu automobilky Porsche v německém Stuttgartu.

Foto: Profimedia.cz

Majitelé bytů si budou moci své vlastní luxusní vozy zaparkovat do prosklených garáží.

Díky němu budou mít majitelé bytů příležitost si v rezidenci zaparkovat své vlastní luxusní vozy v prosklených garážích.

V rezidenci se bude nacházet spousta dalších zařízení jakými jsou například fitness centrum, lázně, kuřácké salonky, restaurace, hvězdárna, tři přistávací plochy pro vrtulníky, bary či obchodní pasáž s automobilovou tematikou.

Foto: Profimedia.cz

Některé byty budou mít i soukromé bazény s výhledem na závodní okruh.

Za tento luxus si však zájemci budou muset připlatit. Předběžné rezervace bytů už probíhají a ceny se v přepočtu pohybují od zhruba 33 do téměř 200 miliónů korun.

Pokud město Austin výstavbu povolí, mělo by se na projektu začít pracovat na podzim roku 2019. Hotovo by mělo být o dva roky později.

Reklama

Výběr článků

Načítám