Hlavní obsah

Nejbizarnější auto pro převoz surfového prkna? Na kapotě má ženu v předklonu

Jaké auto je nejvhodnější k cestě na surfařskou dovolenou? Nějaké SUV, či snad obyčejná octavia? Podle jednoho zákazníka značky Rolls-Royce to je prostě a jednoduše Ghost za deset miliónů korun.

Foto: Rolls-Royce

Rolls-Royce Ghost se speciálním surfovým prknem, které vypadá spíš jako umělecké dílo než jako sportovní náčiní

Článek

Nejmenovaný zákazník si vloni na tzv. Hot Spotu Rolls-Royce ve francouzském Cannes koupil model Ghost. Hot Spot je událost, při níž automobilka vystaví některá svá auta na místě, kde se pohybují lidé dostatečně bohatí na to, aby se mohli stát jejími zákazníky.

Foto: Rolls-Royce

Rolls-Royce Ghost se speciálním surfovým prknem na střeše

K vozu si později nechal vyrobit unikátní surfové prkno u britské firmy Woodpop. Prkno má na délku 279 centimetrů a je vyrobené mimo jiné ze dřeva amerického ořešáku, javoru klenu, břízy a plátků čtyřiadvacetikarátového zlata. Vypadá jako něco, co by si člověk raději pověsil doma na zeď.

Foto: Rolls-Royce

Rolls-Royce Ghost se speciálním surfovým prknem na střeše

Automobilce toto prkno půjčil k vystavení samotný majitel na letošním Hot Spotu v Cannes, který probíhal v první půli srpna u hotelu Intercontinental Carlton. Prkno spolu s modelem Ghost, na kterém bylo upevněno, a také cullinanem, phantomem a dawnem Adamas bude vystaveno také ve španělské Marbelle, a to od 15. srpna do 2. září.

Reklama

Výběr článků

Načítám