Hlavní obsah

Partneři se neshodli, kdo z nich si vyjede autem. Skončilo to jízdou na kapotě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do extrému zašel spor o užívání jediného rodinného auta na Floridě - muž skočil na kapotu, aby přítelkyni zabránil odjet, ovšem ta se stejně rozjela a vezla ho na kapotě i v dálničních rychlostech. Policie ji zatkla pro ohrožení.

Foto: Mercedes-Benz

Předmětem sporu byl Mercedes-Benz třídy C gen. W204 (na ilustračním snímku)

Článek

Kuriózní pohled se 24. června naskytl řidičům floridské dálnice I-95. Na kapotě černého mercedesu ležel muž. Nebyl ale spoutaný policií - auto jelo rychlostí okolo 110 km/h a za volantem seděla jeho přítelkyně.

Video pořídil okolojedoucí Daniel Midah, který pak zavolal policii, nahlásil registrační značku vozu a podal i výpověď. „Nejdivnější na tom bylo, že ten na kapotě i řidička vypadali klidní - jako by se nic nedělo,” uvedl.

Nedokázali se dohodnout

Bylo zjištěno, že člověk na kapotě byl 22letý Junior Francis, který spolu s přítelkyní, 24letou Patreshou Isidorovou, která byla za volantem, napůl vlastní onen černý mercedes. Také spolu mají pětileté dítě.

V onu neděli oba vůz potřebovali, ale nedokázali se dohodnout. Isidorová údajně vyběhla k autu, aby ho měla první, takže Francis skočil na kapotu, aby jí zabránil odjet. To se, očividně, nepovedlo. Jak dlouho jel muž na kapotě, není známo, ale víme, že z kapoty volal policii.

Ta Isidorovou zatkla pro ohrožení osoby, ovšem Francis odmítl vypovídat a nechtěl ani Isidorovou trestat.

Reklama

Výběr článků

Načítám