Hlavní obsah

Iron Manův falešný Rolls-Royce je na prodej

Původně to byl Lincoln Town Car, dnes to je vůz, kterým by mohl jezdit Tony Stark, kdyby jeho Stark Industries zkrachovaly. Osmiválec ale zůstal na svém místě. Sleva o čtvrtinu během dvou týdnů ukazuje, jak velký je o vůz zájem.

Foto: Craigslist

Lincoln Town Car - Iron-Manův falešný Rolls-Royce na prodej

Článek

Jste fanoušky Iron Mana a zároveň značky Rolls-Royce, ale skutečný britský přepych si dovolit nemůžete? Nevadí-li vám, že si na vás lidé budou ukazovat prstem s velmi pobaveným výrazem ve tváři, zde je řešení, které zabije dvě mouchy jednou ranou – falešný Rolls-Royce Phantom v barvách Iron Mana.

Stroj, který vidíme na fotkách, je Lincoln Town Car z roku 1996. Samo o sobě tedy docela zajímavé auto, dle mnohých názorů jedna z posledních „skutečných Amerik” stojících na rámu, tedy nikoliv se samonosnou karoserií, a s osmiválcem a pohonem zadních kol.

Některý z předchozích majitelů však tomuto Lincolnu dopřál něco, co popis na americkém inzertním webu Craigslist označuje jako „Rolls-Royce bodykit”. A namontoval 20” kola, která by se hodila možná na lowrider. Ovšem, nutno uznat, že zepředu a zezadu auto vzdáleně připomíná Rolls-Royce Phantom VII.

Foto: Craigslist

Lincoln Town Car - Iron-Manův falešný Rolls-Royce

K tomu ale přidal boky, které jako by se snažily napodobit protáhlé blatníky aut z 30. a 40. let minulého století. Nic takového moderní Phantom nikdy neměl. A výsledek nalakoval tak, že by vůz mohl být služebním autem Iron Mana, pokud by Stark Industries zkrachovaly a on si to nechtěl připustit.

Tenhle úžas budící výtvor je na prodej u dealera ojetých aut v americkém Tennessee. Původně stál 7995 dolarů, tedy bezmála 175 tisíc korun, nyní je ovšem zlevněný na 6 tisíc dolarů, tj. 131 tisíc korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám