Hlavní obsah

Nebaví vás pískání starého Volva, když otevřete dveře? Nahraďte jej hudbou

Chris Ng z Texasu u svého Volva 240 vyměnil jednoduché pískání za osmibitovou verzi hitu Africa skupiny Toto. Díky penězům z crowdfundingu svůj vynález nabídne i ostatním, a to nejen do starých Volv.

Foto: Volvo

Volvo 240 GL (Ilustrační foto)

Článek

Všichni ty zvuky známe - když otevřete dveře svého auta a máte rozsvícená světla nebo klíč v zapalování, ozve se nějaká forma pískání. Slouží k připomenutí, abyste nenechali zbytečně svítit světla a nezabouchli si klíče v autě.

Chris Ng z texaského Austinu ve svém Volvu 240 tohle pískání vyměnil za melodii hitu Africa americké skupiny Toto v osmibitové verzi. Je to relativně snadné, protože ve staré 240 pískání zajišťuje malá krabička pod palubní deskou.

Chris na Kickstarteru vybral peníze na to, aby mohl vyvinout podobnou „hrající krabičku” i v univerzálním provedení a mohl ji prodávat do celého světa lidem, kteří mají zájem nudné pískání ve svém autě vyměnit za něco zajímavějšího.

Nemá být ani nutné se spokojit s Africou. Chris slibuje instrukce k nahrání vlastní melodie. To znamená, že vaše auto klidně bude moci znít jako Michal David, když otevřete dveře s klíčem v zapalování.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám