Hlavní obsah

Mercedes odhalil interiér nové dodávky, spletete si ji s luxusním autem

Novinky, fra

To, co ještě před pár lety nebylo myslitelné ani v osobácích, se dnes stává standardem v dodávkách. Tedy alespoň u Mercedesu. Ten odhalil interiér svého nového sprinteru.

Foto: Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Sprinter 2018

Článek

Není tajemstvím, že Mercedes na nové generaci modelu Sprinter pracuje už několik let. Auto už jezdilo i na Nürburgringu, v okolí Stuttgartu je v maskovacím oblečku k dispozici téměř každodenně… A tak se schyluje k oficiálnímu představení. Začíná se pozvolna. Nejdřív to byly světlomety a teď přišel na řadu interiér.

Foto: Mercedes-Benz

Tohle byla vůbec první fotka která nás měla nalákat...

Foto: Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Sprinter 2018

Ten samozřejmě o voze vypovídá víc. Volant pochází vlastně z jakékoli jiné, ale osobní řady. Ano, klidně by mohl být převzatý z řady A, C, GLC apod. Luxusní tlačítka a chromování, průřez volantem o tloušťce pořádné jitrnice… Prostě paráda. Samozřejmě, že užitkáč nedostane displeje jako ostatní osobní řady (nedávno jsme vám třeba ukazovali interiér řady A s ohromnou plochou [celá zpráva]). Takže přístroje v kapličce jsou mechanické. Ovšem mezi nimi je barevný displej. Stejně tak je jeden zasazen i uprostřed přístrojovky na ovládání infotainmentu. A všimněte si také výdechů klimatizace, které jsme měli třeba v testovaném E 300 Coupé. [celá zpráva]

Mercedes slibuje i vyspělé technologie. Jedna se jmenuje ProConnect a bude to neustálé připojení vozu k internetu, aby bylo možné stále komunikovat s centrálou a optimalizovat provoz auta. V roce 2019 také přijde na řadu elektrická verze sprinteru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám