Hlavní obsah

Superb dostal nový multimediální systém a masážní sedačky

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Škoda v rámci modelové péče lehce vylepšila vnitřek modelu Superb. Hlavní změnou je 9,2palcový displej, který již dříve dostaly modely Kodiaq a Octavia. Nový je i systém nouzového přivolání pomoci nebo lépe odhlučněná okna.

Foto: Škoda Auto

Škoda Superb s novým multimediálním systémem (květen 2017)

Článek

Hlavní změnou je zvětšení displejů multimediálního systému. Systém Columbus s původně osmipalcovým displejem má nyní 9,2 palce a skleněnou obrazovku; zmizela tlačítka po pravé straně, nyní jsou jen vlevo a je jich pět. Hlavní funkce se ovládají tlačítky vedle displeje (nebo na volantu), ostatní funkce pak provedete dotykem na barevném displeji. U navigačního systému Swing se displej zvětšil z 5 na 6,5 palce.

Sedadlo řidiče nově dostalo masážní funkci, což zatím žádný jiný model od Škody nenabízí (v rámci koncernu Volkswagen si ale masážní sedačky pořídíte do passatu již roky). Sedačka řidiče má rovněž vyhřívání i odvětrávání.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Škoda Superb

Foto: Škoda Auto

Škoda Superb s novým multimediálním systémem (květen 2017)

Novinkou je i funkce Digital Voice Enhancement – elektronické zesílení hlasu, kdy hlas řidiče a spolujezdce se pomocí mikrofonu přenáší k cestujícím na zadních sedadlech. Nová jsou i dvojitá akustická skla s vloženou fólií (pouze pro přední dveře), červená metalická barva a devatenáctipalcová litá kola.

Nový je i systém tísňového volání (Emergency Call) a Škoda Connect App pro vzdálený přístup k vozidlu – zda má vůz zavřená okna i dveře nebo zda jsou vypnutá světla. V aplikaci prostřednictvím mobilního telefonu vidíte rovněž polohu vozidla.

Foto: Škoda Auto

Škoda Superb s novým multimediálním systémem (květen 2017)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám