Hlavní obsah

Dacia Logan je už i v terénní verzi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dacia rozšířila řady modelů, kde nabízí svou oplastovanou a lehce zvýšenou verzi Stepway. Nově se bude nabízet i do oblíbeného kombi modelu Logan.

Foto: Dacia

Dacia Logan MCV Stepway

Článek

Zatím jsme mohli název Stepway zaznamenat u aut jako Sandero, Lodgy nebo Dokker. Nově se v azurově modrém nebo hnědém laku karoserie objeví i Dacia Logan MCV.

Foto: Dacia

Dacia Logan MCV Stepway

Recept je stejný jako vždy. Ochranné lemy blatníků i nárazníků jsou z tmavého plastu, který se neodře. Zajímavá jsou i šestnáctipalcová litá kola nebo dvoubarevné obšití sedadel v interiéru. Samozřejmě že auto je už ve faceliftované verzi.

Ovšem to nejdůležitější pro tento vůz je jeho světlá výška. Ta byla už u tak vysokého auta zvýšena ještě o 50 mm a nyní tak činí 192 mm. To je lepší hodnota, než u mnohých SUV. Ovšem tady nedostanete v žádném případě pohon všech kol.

Foto: Dacia

Dacia Logan MCV Stepway

Foto: Dacia

Dacia Logan MCV Stepway

Auto bude dostupné s malým motorem 0.9 TCE (66 kW) a naftovou patnáctistovkou se stejným výkonem. Nejslabší litr s 54 kW tak asi pravděpodobně nebude.

Ceny zatím nejsou známé, ale všechny ostatní modely ve verzi Stepway vycházejí z nejvyšší výbavy Arctica, u Loganu MCV tato výbava u benzínového motoru začíná na 250 900 Kč, diesel stojí 296 900 Kč.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám