Hlavní obsah

Ferrari 360 Modena v rukách tuningových specialistů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I když má Ferrari 360 Modena už pár let po „smrti“, stále má co nabídnout. Když si někdo koupí ojetinu, může ji dát do péče tuningových specialistů a ti z ní udělají klenot. Třeba ve firmě Liberty Walk.

Foto: Liberty Walk

Liberty Walk Ferrari 360 Modena

Článek

Je pravda, že pro Čechy by se zakázka pro Liberty Walk trochu prodražila. Vždyť jde o japonskou firmu z Owariasahi. Nedávno jsme představovali její výtvor Lamborghini Huracán.[celá zpráva]

Jenže tentokrát tu máme něco, co je trochu předzvěstí toho, co už bylo. Ne, nespletli jsme se. Ferrari 360 Modena se už nevyrábí a tahle tuningová kreace bude oficiálně představena teprve v červnu.

Foto: Liberty Walk

Liberty Walk Ferrari 360 Modena

Základem je, jak jinak u této firmy, rozšíření auta pomocí ohromných, ale opravdu ohromných blatníků. K nim pak přibyly nové nárazníky, prahy, zadní difuzor a křídlo. Vše vyrobeno buď z levnějších polymerů, nebo z dražšího uhlíkového kompozitu. První verze vyjde lehce pod půl miliónu korun a druhá pak zase něco lehce nad tuto hranici. Ovšem zadní spoiler je samostatná položka za úžasných 650 000 korun.

Jestli vám připadá, že auto má problém se zpomalovacími prahy, výmoly apod., pak máte pravdu, proto nabízí firma i vzduchově stavitelný podvozek. Je zajímavé, že tato specialita je výrazně levnější než ten spoiler. Stojí v přepočtu pouhých 200 000 Kč.

Foto: Liberty Walk

Liberty Walk Ferrari 360 Modena

A kdybyste chtěli lepší motor, musíte jít jinam. Nebo vám to Liberty Walk zařídí, připraví s jiným tunerem, dá do kupy a předá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám