Hlavní obsah

Renault Sport si udělal policejní speciál

Jak udělat reklamu sportovní divizi aut? Asi nejlépe vynikajícími výsledky v závodech. A když je to Renault, tak to musí jít nějakým vlastním reklamním klipem.

Renault R.S. 01 InterceptorVideo: Renault Sport

 
Článek

Tady jeden máme. Klip ukazuje Renault R.S. 01, tedy opravdové závodní auto z produkce této francouzské značky, které je trochu polepené, dodali mu blikačky a k zadnímu křídlu pak LED panel. A voilà, je tu policejní auto jako vyšité s netradičním názvem Interceptor.

V jejich reklamním klipu nahání machra na rychlé motorce. Co myslíte, jak to dopadne? Samozřejmě, že ho jednoduše předjede, a ruka zákona, zde hraná rallyovým závodníkem Jeanem Ragnottim, padne na rameno hříšníka.

Foto: Renault Sport

Závodní Renault R.S. 01

Jen pro připomenutí – Renault R.S. 01 je závodní speciál s hmotností 1100 kg, který pohání vidlicový šestiválec z Nissanu GT-R o objemu 3,8 l. Díky dvojici turbodmychadel je výkon větší než 373 kW, tedy 500 koní. Přesné číslo vám neřekneme, to je na konkrétním naladění stroje. Pokud váháte, jestli tohle auto mohlo předjet sportovní motorku, pak musíme dodat, že maximální rychlost má překračovat 300 km/h.

Anketa

Jak se vám líbí vlastní promo klip Renaultu Sport? Oznámkujte jako ve škole
1
92,9 %
2
2,9 %
3
1 %
4
0,8 %
5
2,4 %
Celkem hlasovalo 1155 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám