Hlavní obsah

Škoda udělala skauta i z Rapidu Spaceback, pohon všech kol nemá

Novinky, maž

Mladoboleslavská automobilka se pochlubila novým paketem ScoutLine. Rapidu tak přidává dobrodružnější vzhled, k dispozici bude pro všechny motorizace. Rapid Spaceback ScoutLine bude uveden na vybraných trzích v průběhu roku 2015, cenu zatím automobilka neoznámila.

Foto: Škoda Auto

Rapid Spaceback ScoutLine (2015)

Článek

Oplastované verze běžných modelů bez terénní výbavy jsou čím dál více populárnější, a není tedy divu, že je většina masových automobilek zařazuje do svého výrobního programu.

Rapid v hezčí karosářské verzi, tj. Spaceback, se nabízí v povedeném designovém paketu Monte Carlo a Škoda právě uvolnila informaci, že se rozšíří i na ScoutLine. Ten přidává větší oplastování – přední a zadní nárazníky jsou zvýrazněné a lakované černou matnou barvou, středové díly pak reflexní stříbrnou. Z boku karoserii chrání plastové kryty prahů a lemy blatníků, které jsou rovněž lakované černou matnou barvou. Pohon všech kol pochopitelně v nabídce není, litá kola mají rozměry buď 16, nebo 17 palců.

Foto: Škoda Auto

Rapid Spaceback ScoutLine (2015)

Rapid Spaceback ScoutLine je – s výjimkou motorizace GreenLine – v nabídce se všemi agregáty dostupnými pro výchozí model: se třemi zážehovými motory (66 kW/90 k, 81 kW/110 k a 92 kW/125 k) a se dvěma vznětovými motory (66 kW/90 k a 85 kW/116 k).

Prodejní ceny zatím automobilka nezveřejnila. Prodej bude na vybraných trzích zahájen v průběhu letošního roku.

Foto: Škoda Auto

Rapid Spaceback ScoutLine (2015)

Foto: Škoda Auto

Škoda Rapid Spaceback Monte Carlo

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Škoda Rapid Spaceback

Anketa

Která z verzí Škody Rapid Spaceback se vám nejvíce líbí?
základní provedení
2,8 %
Monte Carlo
40,3 %
ScoutLine
27,2 %
ani jedno
29,7 %
Celkem hlasovalo 2734 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám