Hlavní obsah

Škoda zveřejnila cenu nového superbu kombi, proti dvojce mírně podražil

Novinky, maž

V pondělí Škoda Auto v Kvasinách zahájila výrobu Superbu III v karosářské verzi kombi a pouhý jeden den poté už je známa i cena. Příplatek proti liftbacku činí 30 tisíc korun, u druhé generace činil rozdíl 25 tisíc korun.

BEZ KOMENTÁŘE: Škoda Superb Combi - redakční videoVideo: Novinky

 
Článek

Objednávky na největší kombi v nabídce mladoboleslavské automobilky přijímají dealeři už nyní. Ceny začínají na částce 629 000 korun a nabídkou motorizací a výbav kombinují superb liftback. K prvním zákazníkům se Superb Combi dostane od 19. září, světovou výstavní premiéru bude mít nový model v září na autosalonu IAA ve Frankfurtu nad Mohanem.

Foto: Milan Malíček, Právo

Škoda Superb Combi (2015)

Cenový rozdíl oproti liftbacku činí ve všech výbavových verzích (Active, Ambition, Style a L) rovných 30 000 korun. Motorová paleta obsahuje čtyři zážehové agregáty a tři turbodiesely. Proti liftbacku je novinkou střešní nosič (černý u verzí Active a Ambition, eloxovaný pro Style a L) a od stupně Ambition automaticky odjistitelný kryt zavazadlového prostoru.

Kombi nabízí rekordních 660 litrů, už jsme jej jako jedni z mála mohli fyzicky vyzkoušet, naše první dojmy najdete v dřívějším článku. [celá zpráva]

Foto: Milan Malíček, Právo

Škoda Superb Combi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám