Hlavní obsah

Jaguar ukázal první fotografie nového XF, kompletně se odhalí příští týden

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Druhá generace sedanu XF, v modelové řadě Jaguaru rozkročená mezi menším XE a větším XJ, se ukáže příští týden v Londýně. Jaguar XF byl poprvé představen v roce 2007 a stal se nejprodávanějším modelem značky.

Foto: Jaguar

Jaguar XF - první fotografie

Článek

Jaguar si pro první „živé” představení přichystal zajímavou show - příští úterý se nové XF projede nad řekou na visutých lanech o průměru 34 mm. Na webových stránkách automobilky půjde od sedmé hodiny večerní sledovat přímý přenos.

Nové XF bude řídit kaskadér Jim Dowdall, který se mimo jiné objevil v akčních scénách filmů o Jamesi Bondovi nebo Indiana Jonesovi.

Foto: Jaguar

Jaguar XF - první fotografie

Nová generace bude druhým vozem značky Jaguar (prvním je XE), který využije nové platformy iQ[Al] s vysokým podílem hliníku. Nový XF půjde do prodeje na podzim 2015 a bude vyráběn v závodě Castle Bromwich.

Technické specifikace plánuje britská automobilka uvolnit během výstavní světové premiéry, která se odehraje prvního dubna na autosalonu v New Yorku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám