Hlavní obsah

V Praze začal veletrh Motocykl, představí i superrychlého ninju

Novinky, mak
Praha

Ve čtvrtek se návštěvníkům otevřely brány Výstaviště Holešovice při příležitosti 19. ročníku mezinárodního veletrhu motocyklů, čtyřkolek a příslušenství s názvem Motocykl 2015. Na vyznavače tohoto životního stylu čekají ještě tři dny prosycené nepřehlédnutelnými novinkami, které představí uznávané světové značky.

V Praze začal veletrh Motocykl. Láká na 52 značekVideo: Novinky

 
Článek

Návštěvníky čeká celkem 160 vystavovatelů a 52 značek motocyklů, čtyřkolek a tříkolek, včetně výstavních premiér a unikátních strojů a bohatá nabídka příslušenství a doplňků a nabitý doprovodný program. Výstava potrvá do neděle 8. března.

Součástí programu je největší česká soutěžní výstava motocyklových staveb a přestaveb - Bohemian Custom Bike. Další zajímavosti jsou připraveny v podobě trenažéru jízdy po zadním kole, pohodlných tříkolek, historického "vozítka" z dob Rakouska-Uherska, nejrychlejších a nejsilnějších motocyklů ČR, motorek přeplňovaných turbem nebo atraktivní show mistrů americké retuše, kteří svými uměleckými díly pokryjí nejen těla motorek, ale i krásných žen.

Jawa nechybí

Ikona ve světě rychlých strojů, značka Kawasaki, představí v české premiéře skvost mezi motocykly - Kawasaki Ninja H2R s přeplňovaným motorem a s výkonem 326 koní. Podle prodejce dosáhne rychlosti téměř 400 kilometrů v hodině.

Vyznavače krásného designu nadchnou oslnivé novinky italské značky Ducati - Multistrada 1200 S a 1299 Panigale S. Chybět nebude ani moderní, mladistvý a bezstarostný Ducati Scrambler.

Každý hrdý patriot a fanda motorek nevynechá expozici značky Jawa. Prohlédnout si tu můžete modely s lákavými názvy 350 California, 350/634 Retro, 350 Military či 50 Robby.

Unikátní nadupané stroje představí rovněž značky Yamaha, Husqvarna a legendární Harley-Davidson.

Reklama

Výběr článků

Načítám