Hlavní obsah

Veletrh Motosalon v pražských Letňanech letos přidá jednu halu

Letošní veletrh motocyklů a čtyřkolek Motosalon se rozrostl ze dvou na tři pavilony. Letos bude opět v Praze - Letňanech, a to 5. až 8. března. V pořádání výstavy se totiž po roce střídá Praha s Brnem.

Foto: BVV

Stánek H-D na loňském Motosalonu v Brně.

Článek

Na akci nebudou chybět japonské značky Honda, Yamaha a Suzuki, americká klasika Harley-Davidson, obnovená značka Indian, Triumph, KTM, italská Moto Guzzi a německá BMW. Po několikaleté odmlce se na veletrh vrátily čtyřkolky, kterým bude patřit jedna hala.

Na výstavišti v pražských Holešovicích bude souběžně výstava Motocykl, které se zúčastní například Ducati a Kawasaki. Doplňuje ji přehlídka přestaveb Bohemian Custom Bike.

Na Motosalonu bude mimo jiné poprvé k vidění nová Honda RCV Karla Abrahama pro jeho letošní pátou sezónu v seriálu MotoGP. V rámci doprovodného programu vystoupí například kaskadéři ze skupiny Crazy Day a škola Bezpečně na motorce Mirka Lisého. Zájemci budou moci dorazit na spanilé jízdy s motocykly Yamaha nebo otestovat skútry na dráze před výstavními pavilony.

Vyhlásí se zde i výsledky ankety Motocykl roku

Páteční program bude zaměřený na začínající jezdce se zvýhodněným vstupným 100 korun. Ti se budou moci dozvědět, jak vybrat svou první motorku a vybavení na ni nebo se seznámit s technikou správné jízdy.

V rámci Motosalonu budou 8. března vyhlášeny výsledky 19. ročníku ankety Motocykl roku. Do té je letos přihlášených 34 motocyklů v sedmi kategoriích. Motorky budou k vidění v expozicích přihlášených účastníků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám