Hlavní obsah

V Praze probíhá výstava Motocykl, k vidění je 500 motorek

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Souběžně s brněnským Motosalonem se o tomto víkendu koná i pražská výstava Motocykl. Na ploše 15 tisíc metrů čtverečních je podle organizátorů na 150 vystavovatelů. Akce trvá do neděle.

Veletrh motorek v pražských HolešovicíchVideo: Novinky

 
Článek

V sobotu je otevírací doba výstavy Motocykl, která se koná v pražských Holešovicích, od deseti do osmi večer, v neděli se brány otevřou ve stejnou dobu, zavřou se ale už v pět hodin odpoledne. Děti do 10 let a držitelé průkazu ZTP/P mají vstup zdarma, starší děti, studenti a důchodci zaplatí stokorunu, ostatní 120 korun.

V Incheba aréně budou zastoupeny prakticky všechny motocyklové značky, kromě těch tradičních bude k vidění i nejrychlejší český motocyklový speciál Puma Oty Knebla a první elektrický custom bike (na míru přestavěná motorka) na světě. Součástí akce je i kaskadérská show a volba Miss Motocykl 2014.

Hlavním bodem celé akce bude oficiální návrat společnosti Indian Motorcycle, která znovu začala prodávat motocykly v Česku a na Slovensku. Ty bylo možné naposledy pořídit ve třicátých letech minulého století.

Výstava Motocykl 2014Video: Novinky

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám