Hlavní obsah

Německá firma prodává první vyrobené LaFerrari za dvojnásobnou cenu

Novinky, maž

Ferrari LaFerrari je hodně nedostatkové zboží. Celkem se totiž vyrobí pouhých 499 kusů, které jsou i přes cenovku 36 miliónů korun beznadějně vyprodané. Zneužívají toho překupníci, kteří tento model nabízejí za mnohem vyšší částku.

Foto: Ferrari

Ferrari LaFerrari (2013)

Článek

Koupit si hypersportovní LaFerrari není vůbec jednoduché. Musíte vlastnit alespoň pět dalších ferrari zakoupených u oficiálního dealera, aby vás italská automobilka vůbec zařadila na pořadník s čekací lhůtou i několik let.

Přesto se Ferrari nepovedlo, aby se její klenot nedostal do rukou překupníků – německá firma Semco GmbH z Mnichova nabízí první vyrobený kus. Automobil s najetými 200 km se prodává na serveru Mobile.de a soudě dle fotografií nejde o podvrh.

BEZ KOMENTÁŘE: První video modelu LaFerrari Video: Ferrari

Překupníci za automobil žádají bez daně rovné dva milióny eur, což je násobeno kurzem 27,5/euro rovných 55 miliónů. To je – pokud nebereme v potaz příplatkovou výbavu – o 19 miliónů korun více, než kolik Ferrari za svůj model žádá.  Zájemci se nejspíš i tak najdou, například jeden Filipínec si koupil Ferrari F12 jen kvůli zařazení do pořadníku na LaFerrari. [celá zpráva]

Více informací o tomto modelu najdete v našem dřívějším článku. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám