Hlavní obsah

Porsche Macan a Jaguar F-Type se večer ukážou v Los Angeles

Novinky, maž

V předvečer autosalonu v Los Angeles se představí dvě významné novinky. Jednou z nich je Jaguar F-Type v karosářské verzi kupé, druhou pak nejmenší SUV od Porsche.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Jaguar F-Type S (foto z verze roadster)

Článek

Po otevřené verzi výborného modelu F-Type začne Jaguar dle předpokladů prodávat i kupé. Stane se tak na jaře 2014, světovou premiéru si nový model odbude v úterý 19. listopadu současně v Los Angeles a v Tokiu.

Živý přenos ze světové premiéry nové karosářské verze F-Type lze sledovat od 19:55 hodin (20. listopadu v 4:55 hodin středoevropského času) na tomto odkazu.

Ve stejnou dobu se začne v LA odhalovat také nejmenší SUV od Porsche. Představení nového modelu s podivným názvem Macan je rovněž přenášeno živě od páté hodiny ranní středoevropského času. Přímý přenos lze sledovat na tomto odkazu.

Potvrzeny jsou pro macan zatím dva motory: dvakrát přeplňovaný třílitrový šestiválec a stejný motor s větším zdvihovým objemem (3,6 l). Silnější verze produkuje 294 kW (400 koní) a 550 Nm točivého momentu. Poháněna budou u této verze všechna čtyři kola. Velmi pravděpodobná je i verze s turbodieselem. Čekání si můžete zkrátit krátkou video upoutávkou.

BEZ KOMENTÁŘE: Porsche MacanVideo: Porsche

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám