Hlavní obsah

První oficiální fotografie BMW 4 Cabrio unikly na internet

Novinky, maž

Poprvé se nové BMW řady 4 Cabrio ukáže na autosalonu v Los Angeles koncem listopadu. Už nyní si ale můžete prohlédnout tvary nového vozu, které nejsou v ničem překvapující. Fotografie se na internet dostaly po úniku z belgického katalogu, jako první je zveřejnil BMWblog.com.

Foto: BMWblog.com

První oficiální fotografie BMW 4 Cabrio

Článek

Technické podrobnosti o kabrioletu, který technicky i designově vychází z kupé, zatím nejsou k dispozici. Zopakujme tedy, že karosářská verze je dlouhá 4641 mm, vysoká 1362 mm a nabídne rozvor náprav 2810 mm.

Pro „čtyřku“ kupé – a s jistotou také pro kabriolet – bude možné vybírat z dvoulitrových čtyřválců s přímým vstřikováním a přeplňováním. Verze 428i má výkon 180 kW (245 k), 420d pak nabídne 135 kW (184 k).

K mání bude i 435i s přeplňovaným třílitrovým šestiválcem o výkonu 225 kW (306 k). Všechna provedení mají pohon zadních kol, v budoucnu patrně přijdou i verze xDrive.

Foto: BMWblog.com

S nosičem jízdních kol působí kabriolet zvláštně, jeho linie si ale prohlédnete i tak.

Na českém trhu se BMW řady 4 zatím neprodává, kabriolet, který se ve světové premiéře představí koncem listopadu na losangeleském autosalonu, přijde do prodeje až příští rok.

Více informací o verzi kupé najdete v našem dřívějším článku. [celá zpráva]

Foto: BMW

BMW řady 4 (F32, 2013)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám