Hlavní obsah

Nová fabia bude mít nejspíš hranatou přední masku á la VisionD

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nová fabia, kterou by automobilka podle našich informací měla představit v roce 2014, nejspíš bude mít hranatou přední masku. Stejný vzhled má mít i octavia třetí generace, která je již zcela hotová a čeká už jenom na svou světovou premiéru.

Článek

Výrazná hranatá přední maska bude nejspíš poznávacím znamením nových škodovek. Jako první by ji podle našich informací měla dostat třetí generace novodobé octavie, která se představí ještě letos. Nabízet se jako dosud bude ve dvou karosářských variantách liftback a kombi, přičemž první bude představen liftback.

Podobnou přední masku by mohla mít i třetí generace fabie, která se začne prodávat v roce 2014. Německý Autobild nyní zveřejnil počítačově upravený snímek, který rozhodně není prvním oficiálním snímkem, ale podobu novinky naznačuje vcelku realisticky. Sjednocení přední masky by určitě bylo logickým krokem, dělají to tak prakticky všechny automobilky.

Podle informací Autobildu se do prodeje má dostat také nový tříválcový turbodiesel s výkonem 75 a 90 koní a normovanou spotřebou lehce nad tři litry. Nová fabia by už měla využívat novou koncernovou platformu MQB.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám