Hlavní obsah

Škoda odtajnila cenu pětidveřového modelu Citigo, příplatek je 10 tisíc korun

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

U příležitosti světové výstavní premiéry pětidveřového provedení modelu Citigo na ženevském autosalonu, zveřejnila Škoda kompletní ceník této novinky pro český trh. Oproti třídveřové variantě vozu Citigo jsou ceny jednotně o 10 000 korun vyšší.

Představení pětidveřové Škody Citigo v Ženevě Video: Škoda Auto

 
Článek

Ve výbavě Active s motorem 1,0 MPI (44 kW) tak pětidveřové citigo stojí 189 900 korun, naopak nejdražší verzi ve výbavě Elegance, se silnějším litrovým tříválcem, si Škoda cení od 229 900 korun. Oproti třídveřové variantě vozu jsou ceny jednotně o 10 000 korun vyšší. Novou verzi lze v Česku objednávat již nyní, první vozy se k tuzemským zákazníkům dostanou na přelomu března a dubna.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Škoda Citigo (5D verze, 2012)

Jak Novinky.cz informovaly už v pátek, pětidveřové citigo je na stánku Škody jediným novým modelem na ženevském autosalonu. Fanoušci mladoboleslavské automobilky tak mohou být právem zklamaní, protože na nejprestižnějším světovém autosalonu Škoda neukázala nic nového - pouze mírně odlišnou karosářskou variantu již představeného modelu Citigo, který je navíc jenom lehce odlišným derivátem Volkswagenu Up! a Seatu Mii.

Produkční Rapid (v evropské verzi) plánuje Škoda poprvé představit v září na pařížském autosalonu. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám