Hlavní obsah

Na letošní Motosalon přijede do Brna asi stovka vystavovatelů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na letošní Motosalon přijede do Brna kolem stovky vystavovatelů. Akce se do Brna vrací po dvou letech, přičemž loni se konala v Praze. Veletrhy Brno předpokládají, že se na motorky přijde podívat kolem 45 000 návštěvníků. Zahájení je 7. března

Foto: ČTK

Brněnský motosalon v roce 2010.

Článek

"Vzhledem k tomu, že se veletrh Motosalon koná pod patronací motocyklové sekce Svazu dovozců automobilů, jehož členy jsou téměř všichni důležití dovozci, můžou se návštěvníci těšit na detailní prohlídku prakticky celé současné motocyklové nabídky," uvedla Jana Hraběová z Veletrhů Brno. Podle ní se představí motocykloví producenti od Aprilie přes BMW, Harley-Davidson, Hondu, českou Jawu, KTM, Kymco a Moto Guzzi po Triumph a Yamahu.

Hlavní část přehlídky bude v nejmodernějším pavilonu P. Doprovodný program přivítá pavilon Z. Na loňském Motosalonu v Praze vystavovalo 96 firem. Motorky na výstaviště v Letňanech přilákaly 44 000 lidí a obsadily 17 000 metrů čtverečních výstavní plochy.

Motosalon se dříve konal v Praze na holešovickém výstavišti a pod patronací Sdružení dovozců automobilů (SDA) jej pořádala společnost Incheba. SDA se však předloni rozhodla pro brněnské výstaviště i kvůli novému modernímu a prostornému pavilonu P. Incheba se ale pořádání motocyklového veletrhu nevzdala a ve stejném termínu uspořádala veletrh s názvem Motocykl.

Obě výstavy Motocykl a Motosalon se loni v Praze konaly zároveň. V Brně má být Motosalon jednou za dva roky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám