Hlavní obsah

VW omladil Passat CC, nyní se jmenuje jen CC

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Volkswagen omladil své "čtyřdveřové kupé" Passat CC. Nový model se poprvé ukáže na autosalonu v Los Angeles (koná se 18. až 27. listopadu). Na českém trhu se novinka objeví koncem března, prodejní cenu zatím importér nestanovil.

Článek

Passat CC už ve svém názvu nemá první slůvko, změnilo se toho ovšem více. Například příď je nově tvarovaná a působí víc luxusním dojmem, stále je ale hodně konzervativní. Nové jsou přední bi-xenonové světlomety, změn doznala i zadní LED světla. Uvnitř je více komfortu, například díky klimatizovaným sedadlům s integrovanou masážní funkcí.

Omlazený Volkswagen CC dostal nové asistenční systémy, které se postupně dostávají do vybraných modelů s logem VW. Jde o tzv. Side Assist Plus včetně funkce Lane Assist (upozorňuje na vozidla ve slepém úhlu a aktivně zasahuje do řízení), případně funkce Dynamic Light Assist (automatické ovládání dálkových světlometů) a kamerové sledování dopravního značení.

Pro CC jsou k dispozici turbodiesely TDI s výkonem od 103 kW / 140 k do 125 kW / 170 k. Zážehové motory evropských verzí CC nabízejí výkonové hodnoty 118 kW / 160 k, 155 kW / 210 k a 220 kW / 300 k.

Nový model se poprvé ukáže na autosalonu v Los Angeles (koná se 18. až 27. listopadu). Na českém trhu se novinka objeví koncem března, prodejní cenu zatím importér nestanovil.

Anketa

Který název se vám líbí více?
Passat CC
28,5 %
CC
71,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1671 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám