Hlavní obsah

Příští Škoda Yeti dostane hranatou přední masku á la MissionL

Novinky, Martin Žemlička

Nová generace Škody Yeti by měla dostat novou přední masku podobnou v září představenému konceptu MissionL. Počítačově upravený snímek pravděpodobné podoby nové Škody Yeti zveřejnil německý časopis AutoBild.

Článek

Nová Škoda Yeti by na trh měla přijít až v roce 2016, je však dost pravděpodobné, že v roce 2013 by první SUV mladoboleslavské automobilky mělo prodělat facelift.

Druhá generace by měla narůst do délky a odstranit tak často kritizovaný malý zavazadlový prostor. Yeti by se měl nabízet s délkou 4,3 m a 4,6 metru. Prodlouženou verzi chce koncern nabídnout už v případě stávající generace, ale pouze pro čínský trh. S trochou štěstí lze prodlouženou verzi yetiho zahlédnout při testovacích jízdách v okolí Mladé Boleslavi.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Škoda Yeti 1,4 TSI 4x2 a 1,8 TSI 4x4

Podle německého AutoBildu bude příď yetiho podobná jako u nových modelů, které zanedlouho přijdou na trh - přední světla tedy budou hranatá podobně jako u konceptu MissionL, který se v prakticky stejné podobě začne prodávat příští rok coby Škoda Rapid. Na renderované fotografie příštího yetiho se můžete podívat zde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám