Hlavní obsah

Novou Kiu Rio bude možné do týdne vrátit bez udání důvodu

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kia od pátku nabízí pro zájemce o nové Rio ojedinělou akci: zákazník může vozidlo do týdne, respektive do ujetí 777 kilometrů, vrátit bez udání důvodu. V Česku je zatím "týdenní zápůjčka" automobilu výjimečná; obdobnou akci nabízel vloni Hyundai. Ta ovšem byla limitována pro prvních 900 zákazníků.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Kia Rio

Článek

Pokud si chcete vyzkoušet automobil, který si hodláte koupit, nabídne vám většina dealerů krátkou projížďku, u dražších vozidel se dočkáte obvykle jedno až dvoudenní zápůjčky. Kia od pátku nabízí tzv. ´Garanci 7 + 777´. V praxi to znamená, že zákazník může vrátit vůz bez udání důvodu do 7 dnů nebo ujetí 777 km. Záleží na tom, co nastane dříve.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Kia Rio

Jaké jsou podmínky? Zákazník musí vrátit rio nepoškozené, neplatí se žádné poplatky za ujeté kilometry. Od českého zastoupení korejské automobilky jde o chytrý tah: konkurence nic podobného nenabízí – o službě se bude mluvit, navíc mají zákazníci pocit, že pro ně automobilka dělá “něco navíc”.

Obdobnou akci nabízel vloni pouze Hyundai. Ta ovšem byla limitována pro prvních 900 zákazníků [celá zpráva].

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám