Hlavní obsah

Škoda odmění "věrné zákazníky" slevou až 60 tisíc korun

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladoboleslavská automobilka bude v nejbližších týdnech spouštět monstrózní marketingovou akci. Celkem chce oslovit majitele zhruba 1,1 miliónu škodovek starších deseti let, pro které má připravenou slevu na koupi nové škodovky 40 tisíc korun. Při financování leasingem je sleva 60 tisíc korun.

Článek

Akční nabídka „Odměňte se novou“ se vztahuje na modely Fabia, Fabia Combi a Roomster s libovolnou motorizací. Při platbě v hotovosti sleva činí 40 tisíc korun, při pořízení na leasing je to o 20 tisíc více. Fabia 1,2 HTP/44 kW tak přijde na 162 900 korun. Příjemným bonusem je prodloužená záruka na 4 roky nebo 60 000 kilometrů.

Podmínkou čerpání bonusu je vlastnictví vozu Škoda staršího 10 let po dobu alespoň šesti měsíců. Při objednávce je třeba doložit vlastnictví vozu předložením technického průkazu.

Nový automobil je pak registrován na majitele uvedeného v technickém průkazu nebo rodinného příslušníka. Na jeden ojetý vůz je možno objednat jeden nový vůz, přičemž starou škodovku není třeba vyřazovat z registru, původním majitelům zůstane.

Škodovka chce během kampaně přímo oslovovat majitele automobilů stylizovaným dopisem. Ten najdou majitelé starších škodovek buď ve své poštovní schránce, nebo přichycený za zrcátkem automobilu.

Anketa

Je podle vás nabídka „Odměňte se novou“ zajímavá?
Ano
77,9 %
Ne
22,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1998 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám