Hlavní obsah

Škoda připravuje elektronickou servisní knížku

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladoboleslavská automobilka ve spolupráci s Audi připravuje elektronickou servisní knížku, která by postupně měla nahradit klasickou papírovou formu. V rozhovoru pro interní časopis Škoda Mobil to uvedl Aleš Chyba, vedoucí oddělení Organizace servisních služeb.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Škoda připravuje elektronickou formu servisní knížky.

Článek

Škoda Auto ve spolupráci s Audi pracuje na přechodu od tradiční papírové servisní knížky na elektronickou. „Zhruba polovinu servisní knížky dnes zabírají stránky, na nichž opravna potvrzuje provedení servisních prohlídek. Novum je v tom, že tuto část lze snadno udržovat v elektronické podobě,“ uvedl v rozhovoru pro interní časopis mladoboleslavské automobilky Škoda Mobil Aleš Chyba, vedoucí oddělení Organizace servisních služeb (PSO).

Předpokládá se, že zákazník na přání dostane papírový výtisk z provedené opravy. Tvůrci projektu také uvádějí, že k historii všech servisních prohlídek bude mít přes internet přístup i zákazník.  Ten pak zjistí veškeré podrobnosti, které se na daném vozidle během jeho provozu provedly.

Elektronické formy servisních knížek nabízí v současné době Toyota nebo Mercedes-Benz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám