Hlavní obsah

Ferrari pro některé modely nabídne sedmiletý servis zdarma

• Aktualizováno
Novinky, Martin Žemlička

Ferrari California, 458 Italia nebo FF mají nyní nárok na bezplatný servis po dobu sedmi let. Nabídka platí pouze na vozy zakoupené u oficiálních dealerů.

Článek

Bezplatný sedmiletý servis zahrnuje plánovanou údržbu, týká se to i výměny motorového oleje a brzdové kapaliny. Pokud bude potřeba, Ferrari vám zadarmo vymění příslušné originální díly; bezplatný servis se pochopitelně vztahuje pouze na běžné servisní úkony v rámci plánované údržby. Pokud si poničíte vůz nebo sjedete pneumatiky, musíte to samo sebou zaplatit ze svého.

Bezplatná údržba platí pro aktuální vozy Ferrari - California, 458 Italia nebo FF. Pokud vůz prodáte, přechází bezplatný servis na nového majitele. Servisní program je zdarma jednou ročně (bez omezení počtu ujetých kilometrů) nebo při servisním intervalu - 20 tisíc kilometrů.

"Tento program bude postupně nabízen po celém světě," řekl pro Novinky.cz Jiří Rozkošný z českého zastoupení automobilky. "Ze současné produkce se bezplatný servis nevztahuje na 599 GTB a GTO," dodal Rozkošný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám