Hlavní obsah

Škoda představila nové fotografie studie VisionD

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Studie s názvem VisionD měla premiéru zkraje března na ženevském autosalonu. Mladoboleslavská automobilka nyní zveřejnila nové fotografie studie, která dost možná naznačuje podobu budoucí Octavie.

Článek

V březnu představená designová studie měla podle Škody stavět na charakteristických prvcích značky, přesto je její design jednodušší, čistší a celkově povedenější. Nápadný je dlouhý rozvor a krátké převisy karoserie, které umožnily vytvořit nadprůměrný vnitřní prostor a propůjčit vozu ve spojení s dynamickou linií střechy zajímavý vzhled.

Škoda studii VisionD představila kromě Ženevy také na autosalonu v Šanghaji. Podle neoficiálních informací by některé prvky designu měla mít připravovaná nová generace Octavie. Ta by podle spekulací měla vstoupit do prodeje v roce 2013.

Škoda nedávno v "tichosti" na svém mediálním serveru zveřejnila nové fotografie studie VisionD, zajímavé jsou zejména nové fotografie detailů z interiéru.

Anketa

Líbí se vám studie VisionD?
Ano
91,8 %
Ne
8,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 10283 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám