Hlavní obsah

Volvo nabídne S80 Executive s chladničkou a masážními sedadly

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Švédská automobilka nabídne luxusnější interiér pro svoji vlajkovou loď - sedan S80. Přepracovaný interiér zahrnuje kvalitní kůži i hliník, nová jsou i sedadla s masážní funkcí nebo na přání dodávaná integrovaná chladnička.

Článek

Hlavní změny u verze Executive jsou uvnitř vozu, zevnějšek se až na ozdobná označení od běžné S80 neliší. S80 Executive je první model Volva s palubní deskou obšitou kůží. Nabízí se buď v hnědém, nebo v černém provedení. Nová jsou také odvětrávaná sedadla čalouněná měkkou kůží, která nabízejí masážní funkci.

Interiér dostal nové analogové hodiny integrované do přístrojového panelu. Hezkým detailem je hliníková odkládací schránka ve středové konzole. Luxusní dojem navozují vkládané koberce s nadstandardní tloušťkou.

Automobil může být vybaven i chladničkou, která je k dispozici pro cestující na zadních sedadlech (obdržíte k ní i skleničky ze švédského křišťálu).

Automobilka zatím nezveřejnila ceny za provedení Executive. Volvo S80 stojí na českém trhu od 920 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám