Hlavní obsah

Ostrá Astra GTC bude mít 290 koní

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opel ve středu zveřejnil první fotografie a video sportovně pojaté Astry. Třídvéřové provedení Astry GTC s výkonem 290 koní bude možné objednávat už od června, světová premiéra se odehraje na frankfurtském autosalonu.

Článek

Design "ostré" Astry GTC vychází z konceptu představeného na pařížském autosalonu. Vzhled zůstal z velké části totožný, zapadá mezi současná auta s bleskem ve znaku, celkově ale působí dynamičtěji – přední maska a zejména mohutná záď.

Opel zatím nezveřejnil žádné technické informace nebo prodejní ceny, ty budou uveřejněny počátkem června. Světovou premiéru bude mít Astra GTC v září na autosalonu ve Frankfurtu.

Jisté je, že sportovní Astra bude třídvéřová a nabídne 290 koní (213 kW). Poháněná budou přední kola a nebude chybět samosvorný diferenciál. Převodovka bude manuální, šestistupňová.

Reklama

Související témata:

Související články

Opel ukázal první snímky konceptu GTC Paris

Opel zveřejnil první snímky třídveřového sportovně stylizovaného hatchbacku – koncept nazvaný GTC Paris. Ten se, jak název napovídá, představí ve světové...

Výběr článků

Načítám