Hlavní obsah

Nově koupený Hyundai můžete do měsíce vrátit bez udání důvodu

Novinky, Martin Žemlička

Tuzemský importér korejské značky Hyundai přišel s ojedinělou akcí - nově koupený Hyundai můžete bez udání důvodu do 30 dnů vrátit a dostanete zpátky vydané peníze. Má to tři háčky: akce platí jenom na některé modely, jen do konce června a každý ujetý kilometr vás bude stát 3,70 Kč.

Článek

Možnost vrátit zakoupený výrobek bez udání důvodu je v Česku běžné spíše u elektroniky či podobného zboží. V případě automobilů jde o něco unikátního, obvykle je možné si vybraný vůz zapůjčit na jeden až tři dny. Český importér Hyundai nabízí v období od 1. dubna do 30. června možnost vrátit vůz a získat zpět své peníze. V podmínkách je, že automobil nesmí za měsíc ujet více než 2000 km. Navíc Hyundai za každý ujetý kilometr strhne 3,70 Kč.

Akce ale platí jenom na nejprodávanější modely, konkrétně jde o i20, ix20, i30 a i30 cw. Navíc, jak již bylo řečeno, je omezená do posledního červnového dne. I tak jde ale o zajímavou nabídku, nad kterou by se mohla zamyslet i konkurence, která nabízí malé vozy či automobily nižší střední třídy.

„Tuto akci jsme naplánovali, protože jsme přesvědčeni o kvalitě našich produktů. Odhadujeme, ze vrácených vozů vozu bude minimum. Pokud se stane, že zákazník bude chtít vůz vrátit, tak nás samozřejmě bude zajímat proč. Jeho rozhodnutí ale budeme respektovat,“ řekla pro Novinky.cz mluvčí tuzemského zastoupení Hana Holcová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám