Hlavní obsah

Chevrolet představí studii pick-upu Colorado

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chevrolet na nadcházejícím autosalonu v Bangkoku představí studii pick-upu Colorado. Přestože jde pouze o studii, vzhled i technika působí jako sériová verze. Colorado se začne v Thajsku prodávat koncem tohoto roku a na další trhy by mělo přicházet od roku 2012.

Článek

Přestože jde o studii, tvary se u sériové verze patrně o mnoho měnit nebudou. Sériová výroba začne na konci letošního roku. Colorado bude nabízeno s pohonem všech kol, studie jezdí na výrazných 20palcových kolech – v sériové verzi budou kola bezpochyby menšího průměru.

O pohon se stará turbodiesel se zdvihovým objemem 2,8 litru. Přesný výkon a točivý moment Chevrolet neuvedl, omezuje se na lakonické a nicneříkající konstatování, že motor „disponuje velkým krouticím momentem“.

Vnitřek vozu bude obsahovat mj. luxusní výbavu – jde kupříkladu o dvouzónovou klimatizaci nebo sedmipalcový palcový LCD displej na středové konzoli, umožňující přístup na web, do navigačního systému, audio soustavy či GSM telefonu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám