Hlavní obsah

Peugeot 207 dostal nový motor i výbavu

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Peugeot od března nabídne novou výbavu pro svoji modelovou řadu 207. Pětidvéřový model se navíc dočká povedeného motoru 1,6 THP, který byl doposud k dispozici pouze pro verzi 207 CC.

Článek

Peugeot od března změnil některé prvky výbavy u svého nejprodávanějšího modelu – 207. Tento model bude mít rovněž přejmenované jednotlivé stupně výbav (po vzoru nového modelu 508) - Access, Active, Allure.

Pětidvéřová verze nyní půjde objednat s benzínovým motorem 1,6 THP, který byl dříve dostupný jen pro verzi kupé-kabrio (207 CC). Přeplňovaná šestnáctistovka má výkon naladěn na 156 koní a je spojen se šestistupňovou manuální převodovkou. Kombinovaná spotřeba paliva dosahuje dle výrobce 6,8 litru na 100 ujetých kilometrů.

Uvedený motor bude bohužel přístupný pouze v nejdražším výbavovém stupni Allure, který aktuálně přijde na 374 900 korun. Nepochopitelně nepůjde zatím objednat pro verzi kombi.

Všechny dvěstěsedmičky jsou nově vybaveny elektricky ovládanými zpětnými zrcátky, mlhovými světlomety a bočními lištami v barvě karoserie s chromovaným zdobením.

Sériová výbava vozů v úrovni výbavy Allure je také bohatší – zahrnuje 6 airbagů, ESP, automatickou dvouzónovou klimatizaci, litá kola a dvoubarevné čalounění.

Nabídka příplatkové výbavy byla rozšířena o sedmnáctipalcová hliníková kola Hockenheim, dále o vyhřívaná sedadla a vyhřívané ostřikovače světlometů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám