Hlavní obsah

Abarth vstupuje oficiálně do Česka

Na jaře letošního roku se v Praze otevře první tuzemské zastoupení Abarthu, italského úpravce automobilů Fiat. Sídlit bude v servisním areálu Ferrari a Maserati.

Článek

Zastoupení a servis Abarthu otevře společnost Pitlane, která je sesterskou firmou českého dovozce Ferrari a Maserati Scuderia Praha. V aktuální nabídce značky jsou zejména upravené modely Fiat Grande Punto a Fiat 500.

"Uplynulý rok potvrdil naše dlouhodobé úsilí o poskytování co nejvyššího standardu služeb. Jako jedni z prvních na světě jsme splnili nejnovější nároky Ferrari, prostornější a nejmoderněji vybavený servis přináší mimo jiné navýšení kapacity, a tím i zkrácení servisu. Začlenění Abarthu do našeho portfolia pro nás bylo logickým krokem, protože tato značka má velmi podobnou duši a hodnoty jako Ferrari a Maserati," uvedl majitel Scuderie Robert Pergl.

Reklama

Související témata:

Související články

Super Sport z Fiatu Grande Punto

Známý firemní úpravce vozů Fiat má jméno Abarth. Ve znaku se kroutí štír a hodně jedovaté jsou i výsledky jejich práce. Na autosalonu ve Frankfurtu nad Mohanem...

Ďábelsky rychlý prcek Fiat 500 Abarth

Fiat přiživí nadšení kolem malého Fiatu 500 speciální sportovní verzí. A kdo jiný by jí mohl připravit, než specialista na rychlejší fiátky s názvem Abarth?

Fiat 500 Abarth: stvořen na závodní okruhy

Malé závodní auto se celým jménem jmenuje Fiat 500 Abarth Assetto Corse. Závodní verze, vyvinutá společně s Fiatem a jeho dvorní tuningovou firmou Abarth,...

Výběr článků

Načítám