Hlavní obsah

Škoda přiveze na brněnský autosalon Fabii RS a limitovanou edici Yetiho

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mezinárodní veletrh začíná počátkem června. Mladoboleslavská automobilka přiveze do Brna ukázat nejvýkonnější Fabii a limitovanou edici Yeti Champion. Největší automobilový veletrh v ČR se uskuteční v termínu od 5. do 10. června.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Škoda Fabia RS

Článek

Škoda Auto bude na letošním Mezinárodním veletrhu osobních automobilů - Autosalon Brno 2010 ukazovat nejrychlejší Fabii RS (v obou karosářských verzích) a Yetiho v limitované edici Champion. Na výstavní ploše mladoboleslavské automobilky nebudou chybět ani produkty ze sortimentu Škoda Originálního příslušenství.

Symbolickou poctou zakladatelům společnosti, jež vznikla před 115 lety jako dílna na jízdní kola Laurin & Klement, je kolekce horských, krosových, silničních a dětských kol vyvinutých ve spolupráci s firmou Bike Fun International.  Expozici společnosti Škoda Auto je možné navštívit v hale P brněnského výstaviště na stánku č. 12.

Na veletrhu bude chybět většina hlavních importérů - do Brna dorazí pouze Hyundai, Renault, Dacia a Ford. Organizátoři tak „prázdná“ místa doplní místními prodejci. Nejvíce výstavní plochy zaberou užitková vozidla, která budou mít letos na výstavišti hlavní místo (v příštím roce to bude naopak).

Největší automobilový veletrh v Česku se uskuteční v termínu od 5. – 10. června. Otevírací doba je od  9.00 do 18.00 hodin, 10. 6. (čtvrtek) 9.00 – 17.00 hodin. Celodenní vstupné stojí 100 korun, děti, studenti a důchodci mají slevu (50 Kč). Rodinné vstupné (2 dospělí a dvě děti) stojí 200 korun, děti do šesti let a držitelé průkazu ZTP a ZPT/P mají vstup zdarma.

Foto: maž, Novinky

Hyundai ix35

Reklama

Související témata:

Související články

Nové fotografie nejrychlejší Fabie

Škoda Auto začne na českém trhu prodávat model Fabia RS. Sportovně laděná verze se představila na ženevském autosalonu, od června se začne prodávat. Přinášíme...

Výběr článků

Načítám