Hlavní obsah

Nový supersport od McLarenu v prodeji v 19 zemích, Česko chybí

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

McLaren oznámil, ve kterých městech po celém světě bude prodávat svůj supersport MP4-12C. Mezi 35 městy 19 zemí chybí Praha, Češi tak budou muset pro svůj McLaren zajet do Mnichova, kde je z naší vlasti nejbližší zastoupení.

Článek

Nejnovější model supersportovního McLarenu se začne prodávat v roce 2012. Britský výrobce nyní oznámil 35 prodejních míst, od Birminghamu po Tokio. V domácí Británii se McLaren bude prodávat na třech místech (Birmingham, Londýn a Manchaster), Němci dostanou dokonce čtyři zastoupení (Dusseldorf, Frankfurt, Hamburg a Mnichov).

Česká republika se zastoupení nedočká, nejblíže to budou mít Češi toužící po MP4-12C do mnichovského autosalonu. Mimochodem, v seznamu dealerství chybí Moskva i Peking.

Důraz je kladen i na oblast Blízkého východu – McLaren půjde koupit v Abu Dhabí či v Dubaji. V Severní Americe bude dalších devět dealerů (namátkou Los Angeles, Miami, New York, Chicago nebo Toronto). Nejméně dealerství bude pokrývat jih Asie a Austrálii – jmenovitě Hong Kong, Singapur, Sydney a Tokio.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám