Hlavní obsah

Seat od června rozšíří nabídku malých kombíků Ibizou ST

Novinky, Martin Žemlička

Od června segment malých kombíků rozšíří španělský Seat s Ibizou ST. Konkurent Fabie Combi je k dispozici se šesti agregáty a nabídne 430 litrů pro zavazadla. Základní cena činí bez stokoruny 235 tisíc korun.

Článek

Ibiza ST je s délkou 4,23 metru o 18 centimetrů delší než Ibiza. Základní objem kufru nabídne 430 litrů. Fabia combi sice nabídne o padesát litrů více, ale i tak je 430 litrů velmi slušná hodnota. Seat bude dodávat modely Ibiza ST s šesti motory, na českém trhu prodej odstartuje v červnu.

Pro Ibizu ST jsou k dispozici tři zážehové agregáty a tři vznětové jednotky TDI s přímým vstřikováním common rail – s výkony od 51 kW (70 k) do 77 kW (105 k). Čtyři z šesti nabízených motorů pracují s přímým vstřikováním a přeplňováním turbodmychadlem. Základem jsou maloobjemové 1.2 TDI a 1.2 TSI.

Pro Seat Ibiza ST se nabízí tři stupně výbavy: Reference, Style a Sport. Základní verze Reference má v základu 4 airbagy, ABS, podélné střešní nosiče, rádio s přehrávačem CD/MP3, elektrické ovládání předních oken, centrální zamykání či deaktivaci airbagu u spolujezdce. V nabídce příplatkové výbavy nechybí natáčecí bi–xenonové světlomety nebo automatická klimatizaci Climatronic.

Základní cena modelu Ibiza ST 1,2 (51 KW/70 k) ve výbavě Reference činí 234 900 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám