Hlavní obsah

Škoda představí na tuningovém srazu upravené Fabie a Octavie

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Škoda Auto představí na tuningovém srazu GTI u rakouského jezera Wörthersee 12. až 15. května modely Fabia RS+ a Octavia RS+ a dva závodní speciály Fabia Super 2000. Upravené vozy pocházejí z designérské dílny Škody.

Článek

Škoda zatím nezveřejnila žádnou fotografii, pouze dva nákresy. Základem pro Fabii RS+ se stal model Fabia RS, tento koncept byl připraven speciálně pro sraz u Wörthersee. Změn není mnoho a automobil celkově nepřináší nic zajímavého oproti klasické Fabii RS. Jiné jsou tmavé přední světlomety, příď i záď dostala černý spoiler a difuzor a kapotu zdobí výdechy vzduchu. Interiér doplňují sportovní sedadla.

Octavia RS+ má rovněž černě zbarvené přední světlomety a zadní sdružené svítilny z LED diod. Oproti standardní Octavii RS nepřináší ani tento upravený vůz nic nového ani převratného.

Kromě těchto dvou vozů ukáže mladoboleslavská automobilka v Rakousku závodní Fabii Super 2000. Rakouského srazu GTI se vloni zúčastnilo na 5500 vystavujících a navštívilo jej přes 130 000 lidí.

Reklama

Výběr článků

Načítám