Hlavní obsah

Motocykly BMW bude do Česka dovážet BMW Vetriebs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Motocykly bude nově do ČR dovážet společnost BMW Vertriebs, která měla dosud na starosti pouze dovoz automobilů BMW a Mini. Firma to uvedla v tiskové zprávě. Import převzala po společnosti AuTec, která kvůli finančním problémům loni skončila.

Článek

BMW Vertriebs má v současnosti tři prodejce motocyklů. V Praze bude prodej jednostopých BMW zajišťovat společnost Invelt, v Brně Renocar a v Ostravě CerTec Group. Všechny tři firmy současně jsou autorizovanými partnery BMW pro prodej a servis vozů.

"Ve spolupráci se zmíněnými partnery hodláme vybudovat základnu pro obchod s motocykly BMW podle standardů společnosti. Plánujeme také rozšířit počet prodejních a servisních míst, aby byly uspokojeny i ty nejnáročnější potřeby současných i budoucích zákazníků," uvedl generální ředitel společnosti Martin Saitz. Za oddělení BMW Motorrad je v České a Slovenské republice zodpovědný Petr König (39), který v minulosti působil jako regionální manažer prodeje Import Volkswagen Group.

Nový motocykl BMW si loni v Česku pořídilo 187 zákazníků. Letos firma prodala 14 strojů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám