Hlavní obsah

Po české premiéře nového Superbu Combi se objednávky jen hrnou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dealeři Škody Auto mají přibližně dva měsíce před zahájením prodeje několik desítek objednávek na model Superb v provedení Combi. Řekl to Vítězslav Pelc z tiskového oddělení Škody. Model měl tento týden českou premiéru na pražském veletrhu Autoshow.

Článek

Podle Pelce by měli první zákazníci v Česku Superbem Combi odjet před Vánoci. Počet objednávek podle něj souvisí s tím, že zákazníci si zatím nemohli auto prohlédnout u prodejců, ke kterým by mělo teprve dorazit. Škoda očekává, že prodej kombi verze by měl být stejný nebo vyšší než u sedanu, který si dosud pořídilo 42 000 zákazníků.

Combi se od října vyrábí v závodě Škody v Kvasinách na Rychnovsku. Kapacita továrny pro příští rok je 45 000 Superbů v obou karosářských provedeních. Do konce roku chce Škoda prodat 2 000 Superbů ve verzi kombi.

Cena Superbu Combi začíná na 589 900 Kč, což je o 20 tisíc více než u sedanu. Nejvýkonnější verze s nejvyšší výbavou stojí přes jeden milión korun. Podle prvních silničních testů serveru Novinky.cz splnila verze kombi očekávání [celá zpráva].

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám