Hlavní obsah

Porsche nabídne k Panameře chladící box, držák na kola i tažné zařízení

Novinky, Martin Žemlička

Panamera, první čtyřmístný sedan od Porsche, se začne prodávat v půlce září. Porsche nyní zveřejnilo seznam dostupné příplatkové výbavy chladícím boxem počínaje a obložením z pravého dřeva konče. Ceny český importér nezveřejnil, ale jde o Porsche, takže je jisté, že budou velmi vysoké.

Článek

Nabídka příplatkové výbavy je bohatá - k dispozici je například kožené čalounění lamel ventilačních otvorů, slunečních clon, vnitřního zrcátka, sloupku volantu nebo spodních částí sedadel vpředu i vzadu. Objednat lze také paket pro interiér, v jehož rámci obdržíte lamely ventilačních otvorů a klíček zapalování v barvě karoserie. Problémem není ani mahagonové dřevo, jenž je v interiéru doplněno dvojicí tenkých proužků ze světlého javoru.

V nabídce pro Panameru je i chladicí box s objemem 10,5 litru, který je umístěný mezi zadními sedadly. Samostatně vypínatelný chladicí box dokáže svůj vnitřní prostor zchladit na teplotu 6 stupňů Celsia.

Další možností, jak utratit peníze, je pořízení dvou barevných displejů s úhlopříčkou sedm palců, umístěných na zadních stranách předních sedadel. Kůží čalouněné držáky displejů jsou připojené pomocí USB konektoru. Systém se ovládá prostřednictvím dotykových displejů a přehrává jak CD, tak i DVD. Do systému je možné připojit také herní konzoli nebo iPod.

Pro Panameru lze dokoupit i příslušenství, které se u Porsche neobjevuje – střešní nosiče na kola nebo zadní tažné zařízení. Litá kola pro Panameru jsou k dispozici v rozměrech 18 až 20 palců.

Panamera se začne prodávat od půlky září. Základní cena začíná na částce 2,7 miliónu korun.

FOTO: Porsche

Reklama

Související témata:

Související články

Porsche zahájilo výrobu Panamery

V těchto dnech začala ve výrobním závodě společnosti Porsche v Lipsku výroba nového modelu Panamera, který měl světovou premiéru 19. dubna 2009 na autosalonu...

Výběr článků

Načítám