Hlavní obsah

Fiat Abarth 500 Competizione: speciální edice pouze pro Nizozemí

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fiat uvedl limitovanou edici Fiatu 500 Abarth Competizione. Jedním z důvodů je i návrat slavné značky Abarth - sportovně upravených Fiatů s mnohaletou tradicí. Je však s podivem, že limitovaná edice Fiatu 500 se vyrobí pouze v množství deseti kusů a prodávat se bude jenom v Nizozemí.

Článek

Fiat 500 Abarth Competizione je dodáván výhradně bíle nalakován s černou střechou. Litá kola jsou černá, což hezky kontrastuje k bílé barvě karoserie a mají rozměr 17 palců.

Součástí standardní výbavy bude i GPS navigace, klimatizace a lepší audio systém. Patrně nejviditelnější novinkou jsou výborně vypadající sportovní sedadla s typickým logem škorpióna.

Výkon motoru zůstal nezměněn -  Fiat 500 Abarth je i v edici Competizione poháněn přeplňovanou jedna-čtyřkou se čtyřmi válci a výkonem 135 koní a 206 Nm točivého momentu.

Popisovaná „pětistovka“ se do prodeje dostane podle všeho jenom v Nizozemí (není známo, proč zrovna na tento trh) a to v počtu pouhých deseti kusů. Škoda, u nás by jistě dva tři kusy našly své majitele...

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám